De crypto cursus X10 het beste resultaat voor slimme investeerders

Wil jij achterblijven met het aanschaffen van bitcoin, ethereum of andere cryptocurrencies? Nee, wij ook niet. Zorg ervoor dat je voorloper bent van de snel veranderende wereld en creëer een beter bestaan voor jou en je familie.  

Als je handelt in crypotvaluta is het belangrijk dat je de basis van de munt goed begrijpt. Wanneer je hier geen kennis van hebt zal je eerder verlies lijden dan de grote kans op winst. 

Met een crypto training ben jij in staat om je investering te vermenigvuldigen en zeer mooie resultaten te behalen. 

Crypto masterclass X10: word niet de laatste met Bitcoin

Bij de crypto training X10 krijg je toegang tot verschillende crypto portfolio’s die zelf worden gebruikt door de uitgevers, toegang tot verschillende cryptocurrency groepen en nog vele andere voordelen zoals live Q&A’s dit alles is vormgegeven in een crypto masterclass van 6 weken.

De cursus zal worden gegeven door zeer ervaren handelaren en experts van beleggen.com.

Dit zijn doctoranders Harm van Wijk met meer dan 32 jaar ervaring in het handelen van aandelen. En professionele crypto trader en ICO consultant Jan Robert Schutten. Hij heeft al meerdere succesvolle academies opgericht. 

De 6-weekse beginnerscursus nu voor maar €977,-

Bij de crypto training van beleggen.com krijg je 6 weken aan beeldmateriaal met alle informatie die jij nodig hebt om je portfolio met cryptovaluta te vergroten. Zo krijg jij alle ins en outs om een passende strategie te ontwikkelen.

Bij het leren van de juiste methode krijg je toegang tot verschillende hulpmiddelen zoals onderzoeksrapporten van de verschillende valuta. Hiermee krijg jij een duidelijk beeld van wat de beste munten en posities zijn om in te nemen. 

Naast het onderzoeksrapport krijgen alle leden van de training toegang tot 3 verschillende portfolio’s. 

  • HODL en staking portfolio (Om een passief inkomen te genereren)
  • HODL en Dollar Cost Averaging portfolio (Om het risico van grote koersveranderingen te verlagen)
  • Crypto swing trading portfolio (Op korte termijn je trades met winst kopen en verkopen)

Premium coaching en toegang tot meer t.w.v. €1197,-

Wat houdt de premium coaching van de X10 training in? Wanneer je naar de best presterende sporters, investeerder en zelfs traders vraagt hoe ze zichzelf zo goed hebben kunnen ontwikkelen zeggen ze allemaal het zelfde “Zonder een goede coach had ik dit resultaat nooit behaald. “

Door deze gedachte is het van belang dat jij de juiste ondersteuning krijgt om je doelen te halen. Zo wordt jouw carrière als professionele trader pas gerealiseerd als je ook over de tegenslagen heen komt. Hierbij krijg je ondersteuning van adviseurs die meer dan 40.000 handelaren succesvol hebben gecoacht.

Daarnaast krijg je tijdens jouw leerweg om een echte trader te worden toegang tot live Q&A’s. Hierin krijg je de mogelijkheid om vragen te stellen over je gemaakte of aanstaande trades en kan je ook luisteren naar de vragen die andere traders stellen. 

Zo kan je de problemen waar je tegenaan loopt voorkomen en ontvang je informatie van mensen met andere inzichten. Naast de live uitzending waarin jij je vragen kan stellen aan experts krijg je ook nog 2 jaar lang VIP toegang tot Beleggen.com. 

VIP toegang tot mijn.beleggen.com

Mijn.beleggen.com is een samengestelde community van doorgewinterde crypto handelaren, vermogende investeerders en alles ertussen. Je wordt hier op de hoogte gehouden van alle opkomende trends en veranderingen op de verschillende valuta en handelsmarkten. 
 
Je komt dan ook in contact met juist die mensen die dezelfde route als jou bewandelen. Het is een groep van particuliere beginners en gevorderde investeerders. Waarmee jij jouw ontdekte crypto parels en investeringskansjes kan vergelijken met elkaar. 
 
Door de mogelijkheid om met een paar klikken in contact te komen met andere (crypto) handelaren kom jij de beste informatie tegen die je niet zomaar op winst gedreven sites tegenkomt. De mensen die VIP toegang hebben willen andere dan ook vanuit passie verder helpen.

CryptoAcademy Membershipsite en telegram

Naast de Vip community krijg je bij aankoop van de crypto masterclass X10 toegang tot de cryptoacademy.nl. Dit is een externe pagina waar je verschillende webinars, blogs kan volgen en toegang tot evenementen kan krijgen. 

De visie van de academy is dan ook om beginnende crypto beleggers te begeleiden tot ze succesvol kunnen gaan handelen. Hierbij krijg je alle informatie van verschillende experts op het gebied van technische traders, optiehandelaren en price action analisten.

Dit zorgt ervoor  dat jij altijd op de hoogte blijft van belangrijke inzichten en ontwikkelingen van financiële cryptocurrency markt.

Als laatste krijg  jij als nieuwe crypto trader na aanschaf tot een zeer uitgebreide telegramgroep. Dit is voor de crypto kenners een zeer belangrijke bron van informatie voor de community van digitale valuta. 

In de telegram groep krijg je vernieuwende inzichten van hoog niveau. Als jij al in verschillende Facebookgroepen hebt gezeten weet je dat niet alle vragen even relevant kunnen zijn. 

Deze telegramgroep maakt het verschil want jij krijgt hier alle informatie die je nodig hebt. Hier zitten de echte liefhebbers voor deze digitale markt die jou door passie verder willen helpen. Hierdoor heb jij de mogelijkheid om voor de massa te reageren op veranderende koersen.

Ben jij geïnteresseerd geraakt in deze professionele training? Meld je vandaag nog aan en maak gebruik van alle voordelen om jouw vermogen te laten groeien. 

Geniet van de vele voordelen die deze masterclass jouw te bieden heeft en vermenigvuldig je inleg tot wel 10 keer. Jij krijgt direct toegang tot vele extras om een een beter bestaan te creëren voor jou en je omgeving.

Geïnteresseerd? Maar is de training te duur

Wil jij graag meer weten over de verschillende cryptocurrencies maar vind jij de crypto masterclass X10 toch te duur? Bekijk dan ook de mogelijkheden voor een portfolio van de crypto parels

In dit portfolio krijg je alle informatie om te beginnen met het handelen op deze grote en snel opkomende markt. 

Dit portfolio is a beschikbaar voor maar € 97,- en kan jouw al op weg brengen om je eerste vermogen zelfstandig op te bouwen. Voor meer informatie klik op de onderstaande knop!